Rigtig mange mennesker går rundt med fødder, som virkelig trænger til pleje!!!!!!!
Jeg har ofte undret mig over, hvorfor det er så svært at få indarbejdet en god rutine med fodpleje, da det er så utroligt vigtigt med gode velplejede fødder …… meget vigtigere end de fleste aner!

Jeg er kommet frem til den konklusion, at en af årsagerne til alle de forsømte fødder nok ligger i samme kategori som alle de manglende tandlægebesøg.
Tænder og fødder er noget, som man mere eller mindre kan holde skjult, og derfor noget af det sidste som får opmærksomhed, – osse fordi det er forbundet med en del økonomiske udgifter. Først den dag tænderne og fødderne gør ondt eller, hvis fødderne skal vises frem i lyset (feks. til foråret/sommeren), kommer man i tanke om, at de måske burde ha’ en ordentlig omgang pleje/eftersyn.

Jeg synes det er så ærgerligt, at det skal være under de omstændigheder, mere eller mindre tvunget, før folk kommer til mig.
Mest fordi en masse rygge, skuldre, nakker og knæ kunne ha’ været sparet for unødigt slid med efterfølgende permanente smerter, hvis der havde været oplyst meget mere omkring vigtigheden af fodpleje.

Noget siger  mig, at læger nedvurderer fødder og fodpleje….. simpelthen fordi de ikke kender ret meget til emnet. De fylder kun en lille del i det samlede lægstudie og “forsvinder” dermed næsten helt!
Hvis det var mig muligt, stod jeg gerne frem og råbte det ud over det ganske land, hvor vigtigt dine, mine og alles fødder er!!
Det kan jeg desværre ikke, og jeg kan desværre heller ikke tilbyde gratis fodpleje til alle trængende, men jeg kan tilbyde en lille hjælp til den første behandling.

Her i april kører jeg med fodbehandlinger til 250 kr. men for, hver nye kunde du kan skaffe, giver jeg dig 25 kr. i rabat på din fodbehandling – altså ergo…. kan du skaffe feks. 5 nye kunder i min butik, får du en gratis behandling!!!!
Det er min hjælp til dig med dårlige fodplejetrængende fødder.

Håber vi ses.
Knus fodplejer
Lena Holm

Pin It on Pinterest

Del dette

Del denne side med dine venner!